Arne

Crypto Community België en Nederland

Wie voor het eerst met de crypto markt in aanmerking komt zal snel beseffen dat er veel is om te leren. Begrijpen hoe de blockchain technologie werkt is één ding, maar hoe kan je in hemelsnaam op de hoogte blijven van al die verschillende projecten?

Image
Nederlandstalige crypto community op Discord

Ontdek onze Nederlandstalige Crypto Community op Discord

Ben je een beginnend investeerder, trader, miner of staker? Dan zal je het vast niet erg vinden om in contact te staan met gelijkgezinde individuen. Onder het motto van vele handen maken licht werk zijn we een crypto community begonnen op Discord.

Discord is een sociale app waar je kan chatten, praten en nieuwe mensen ontmoeten.

Onze Nederlandstalige Discord community is anoniem en gratis voor iedereen.

Klik HIER om rechtstreeks naar onze crypto community te gaan.

Apes alone.. Weak! Apes together.. Strong!
Image
Screenshot van crypto community op discord

Hoe moet je Discord installeren?

De makkelijkste manier om Discord te gebruiken is ofwel rechtstreeks in je browser, ofwel door het downloaden van de app op je smartphone of desktop. 

1. Installeer Discord op je smartphone of computer.
 
2. Maak een account en profiel aan.
 
3. Join onze community door op deze link te klikken.

Een korte uitleg over onze werking

Tussen de FUD van doemdenkers en de FOMO van eeuwige optimisten is het voor nieuwe beleggers moeilijk om met zelfvertrouwen voet aan wal te zetten in deze gigantische sector.

De Cryptostrategus community is een gratis initiatief voor Nederlandstalige crypto investeerders om een genuanceerd antwoord te krijgen op al hun vragen.

Onze server heeft buiten 8 dedicated crypto kanalen ook nog een resem gewone kanalen die we onder de noemer “casual” plaatsten.

Het moet niet altijd crypto zijn wat de klok slaat.

Ieder subkanaal gaat over een specifiek onderwerp

Uitleg over de belangrijkste subkanalen

#Welkom: 

Wanneer je de server betreed kom je in het #Welkom kanaal terecht. Hier geven we je een korte introductie van onze werking en sturen we je rechtstreeks door naar onze huisregels.

#Regels:

Hoewel wij als crypto freaks een grote voorstander zijn van vrijheid van meningsuiting, moeten we de interacties op onze server toch iets of wat vorm geven. Het belangrijkste gegeven binnen een anonieme community is dat we allemaal anoniem zijn. Daarom is het verboden om persoonlijke informatie van jezelf bekend te maken en om dit te vragen van andere leden. Ook laten we geen discriminatie/racisme/sexisme toe alsook het aanzetten tot geweld. Als laatste is ook het promoten van affiliate links, scams en ponzi tokens verboden.
 
#Resources:

In de loop der jaren zijn we veel interessante artikelen en tools tegengekomen die een meerwaarde kunnen betekenen voor startende investeerders en traders. In dit kanaal vind je allerhande belangrijke informatie terug.

#Promoties:

Wie start met investeren of traden kan gebruik maken van de vele promoties die er te vinden zijn bij onze Partners. Van het kosteloos investeren in cryptomunten voor een totaalbedrag van €1000, tot het krijgen van een welkomstbonus van meer dan $100 voor startende traders.

#Talk:

Talk is het belangrijkste crypto kanaal op onze server. Hierin wordt al het laatste nieuws van de sector besproken en kan je eender welke vraag stellen of discussie starten. 

Stel jezelf voor (zo anoniem mogelijk) in #Talk en aanschouw onze crypto community in werking.

Server regels

 1. Vraag niet achter persoonlijke informatie van andere leden 
   
 2. Wees zo anoniem mogelijk
   
 3. Geen Racisme/Sexisme/Discriminatie 
   
 4. Geen Spam (Text, pictures, emoji's) 
   
 5. Geen Pornografische beelden of gore 
   
 6. Geen producten/diensten adverteren (Affiliate links) 
   
 7. Geen scams/ponzitokens promoten 
   
 8. Engels of Nederlands

Crypto community België

Onze discord groep is toegankelijk voor iedereen die Engels of Nederlands spreekt. Download Discord op je computer of gebruik het rechtstreeks in je browser en kom vervolgens bij ons terecht door op deze link te klikken.

Tot snel.

Deel deze pagina met vrienden of collega's

Of praat erover in onze crypto community

 

Gerelateerde artikels