Arne

Hier komt de eerste film over Ethereum!

Er komt een verfilming van de bestseller boek The Infinite Machine van cryptovaluta journalist Camila Russo. Haar boek beschrijft het verhaal achter en de opkomst van Ethereum: Hoe het idee van een 19 jarige een ware revolutie veroorzaakte en zo het internet voorgoed veranderde.

Image
Screenshot van de homepagina van de Ethereum film

Wat is de eth movie?

De eth movie is een verfilming van de bestseller boek The Infinite Machine geschreven door Camila Russo. Het gaat over de 19 jarige Vitalik Buterin die samen met een groep coders de uitdaging aangaat om een nieuwe globale computer te creëren, Ethereum.

De film zal geregisseerd worden door Shyam Madiraju en geproduceerd worden door Ridley Scott, Scott Free Productions en Versus Entertainment. 

Camily Russo over de Ethereum film.

“Het is ongelofelijk spannend om samen met Ridley Scott en de Crew van Scott Free de film over The Infinite Machine te produceren” zei Camila Russo.

“Ik kan me geen beter team bedenken om het verhaal achter de meest revolutionaire techniek sinds het internet te verfilmen en zo de harten van een hele generatie te veroveren”

Eth movie releasedatum?

Er is momenteel nog geen releasedatum bekend. Maar houd zeker de officiële twitter account van de The Infinite Machine Movie in de gaten voor meer informatie.

Twitter reacties op de Ethereum film.

Deel deze pagina met vrienden of collega's

Of praat erover in onze crypto community

 

Gerelateerde artikels