Arne

Uitleg $Moon token - R/cryptocurrency

In 2020 verscheen er op Reddit een bericht over de lancering van een nieuwe crypto token genaamd $Moon. Wat zo speciaal was aan deze token was dat het gekoppeld was aan de subreddit r/CryptoCurrency. Gebruikers van die subreddit konden nu $Moon verdienen door te doen wat ze altijd deden, shitposten op reddit. In dit artikel beantwoorden we alle vragen over de $Moon token en hoe je ze kan farmen.

Image
screenshot $Moon token r/cryptocurrency

Reddit is een online forum waar iedereen een account kan aanmaken, berichten kan plaatsen en de berichten van andere gebruikers lezen. Subreddits zijn specifieke forums gemaakt voor bepaalde onderwerpen. Je hebt subreddits over dieren, acteurs, landen, talen, online games, cryptovaluta etc.

Crypto tokens zijn cryptovaluta zonder eigen blockchain. Ze gebruiken de blockchain van een andere cryptomunt om hun eigen ecosysteem te starten. De meest gebruikte blockchain voor de creatie van tokens is Ethereum.

In dit artikel focussen we ons op de subreddit r/cryptocurrency en de implementatie van de crypto token $Moon.

Wat is de $Moon token?

De $Moon token is een ERC-20 token op de Ethereum blockchain gemaakt voor de subreddit r/CryptoCurrency.

De token wordt gemanaged door verschillende smart contracts die geaudit zijn door Trail of Bits, een blockchain beveiligingsbedrijf. 

Deze crypto tokens worden ook "Moons" genoemd en kan je het best vergelijken met gedecentraliseerde community points.

Eens je ze hebt verdient kan niemand ze nog wegnemen.

Hoe kan je Moons verdienen?

Je kan Moons verdienen door actief te zijn op subreddit r/CryptoCurrency en upvotes te verzamelen. Het plaatsen van interessante posts of grappige commentaar kan ervoor zorgen dat anderen jou upvoten. Hoe actiever jij bent op de subreddit, hoe meer upvotes je verzamelt en hoe meer moons je iedere maand zal krijgen.

Elke maand worden 5 miljoen Moons uitgedeeld aan alle actieve gebruikers. Dit aantal verminderd bij 2.5% na iedere cyclus.

In 2035 zullen alle 250 miljoen tokens uitgedeeld zijn. 

Waarvoor worden $Moons gebruikt?

$Moons kunnen vrij verhandeld worden maar ook gebruikt worden voor doeleinden binnen de r/CryptoCurrency community, denk aan memberships, tips en andere exclusieve opties. Je kan ze ook gewoon blijven opsparen in jouw Reddit vault.

Hoe maak je een Reddit Vault? 

Om te starten met $Moons te verzamelen moet je eerst een Reddit Vault creëeren. Dit is de opslagplaats van jouw Moons.

Dit kan je doen op de mobiele Reddit app.

Klik op deze link om rechtstreeks naar de pagina van de reddit vault te gaan.

Bekijk de hele slideshow en aan het einde zal je de optie krijgen om een vault aan te maken.

Het aanmaken van een reddit vault is natuurlijk gratis!

Wat is de beste manier om Moons te farmen?

Moons farmen doe je gewoonweg door actief te zijn in de r/CryptoCurrency community. Start een conversatie over een leuk topic, deel je prijsverwachtingen voor Bitcoin of reageer op elke nieuwe post die je ziet. Hoe meer upvotes je krijgt op jouw berichten hoe meer moons je zal krijgen aan het einde van de maand.

Hoeveel is één $Moon waard?

 

Prijsgrafiek $moon token r/cryptocurrency

 

De prijs van 1 $moon token is op de dag van schrijven $0,13 waard. De waarde van de token verandert constant omdat je mensen hebt die ze kopen en terug verkopen.

Wil je weten hoe hoog de prijs vandaag staat dan zal je zelf moeten kijken op:

Honeyswap.info

 

Deel deze pagina met vrienden of collega's

Of praat erover in onze crypto community